Megcsúsztunk, vagy mégsem

Kicsit megcsúsztunk most a blogbejegyzésekkel… Az elmúlt két nap csak autóztunk, vagy Las Vegasban sétáltunk, nem volt idő írni. Vasárnap (nekünk még ma) átjutottunk Arizonaba a Hoover Dam-on keresztül. Ez egyrészt amiatt érdekes, mert Arizonában már más időzóna van, nem -9 csak -8. A gát két végében lévő órák között is volt különbség, ezért előreállítottuk magunkat. Ez kimondottan rosszul érintett minket, mert már így is elég későn indultunk el Las Vegasból. Csakhogy, közben kiderítettük, hogy Arizonaban nincs nyári időszámítás, így az idő mégsem változott :). Jó kérdés, hogy akkor a Hoover Dam-nál miért írtak ki rossz időt.

A legutóbbi gyorséttermi körképet most már kiegészíthetjük a maradékokkal. KFC kb hasonló, de talán rosszabb mint otthon. Combok érdekes módon jóval vékonyabbak (mondjuk ez lehet jó, hogy nincsenek annyira feltápolva a csirkék). Burger Kinges Whopper is más, kevésbé hagymás és több benne a savanyúság. A verdikt amúgy az, hogy minden nagyjából ugyanolyan. Hát azt hiszen ennyi, a blogot továbbiakban nem fertőzzük gyorséttermekkel, mert valójában tényleg elég trék :). De olcsó, tényleg gyors és amúgy sincs más úgyhogy lassan a napi rutin része lesz.

Még tartozunk egy kis San Diego-val és Las Vegas-szal is, amint lesz időnk összerakni a képeket, mennek fel a blogra! Illetve a wckről és érik már egy-két gondolat, összerakjuk! 🙂

Hely megtekintése nagyobb térképen!