Technika összeállt

Egy gyors helyesbítéssel kezdünk :). Kati a videón helytelenül azt mondta, hogy jön a villamos, miközben a helyes kifejezés a “kábeles” lett volna. (Egyértelmű Kapitány Kati: a kocsik kábellel vannak összekötve, és így egymást húzzák le-és-fel. Az is látható volt, hogy a rendszer bugos, ezért ment az egyik kábeles után egy teherautó, amivel meglehet tolni a cuccot.)

Vasárnap átvettünk egy összesen 500 km-t futott fehér Priust! Oltári japánműanyag bűz van benne, de amúgy tök jó. Tele van kijelzővel, ahol nézheted mennyire vagy környezetbarát :). Sőt sikerült megoldani, hogy usb-ről menjen a zene, szóval tök jó. Mobilnetünk is van, azzal mondjuk meg kellett szenvedni. Végül vettünk egy 30$-os telefont, csak a simkártya miatt, és azzal fel tudtok éleszteni az 5 gigás netet (30$ volt az is 30 napra). Vagy 2 órát tengődtünk mire meglett, de Kati türelmesen eltelefonált a t-mobilos alkalmazottakkal.

A matrac beszerzése sem volt egyszerű. A Palo Altoi Ikeaban persze pont az nem volt ami kellett volna. Egyébként az IKEA ugyanolyan mint otthon. Nem kicsit, hanem pontosan ugyanolyan! 🙂 Mondjuk így legalább mindent megtaláltunk egyből :D. Szóval visszajöttünk végül az oaklandi Ikeaba (kb oda ahonnan délben indultunk…), így lett matrac is. Már azon aludtunk, tök jó volt. Mondjuk túl sok légtér nincs, sajnos itt felülni nem lehet az “ágyban”.


Hely megtekintése nagyobb térképen!